Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Prosim vs, vzdyt se Dejdarovi nic nestalo.

1 2
možnosti
PH

P38a46v64e59l 31H15e80k

23. 1. 2013 0:38

Ubohé, nejste dcera p. Stráského?

0 0
možnosti
IH

I55r40e81n32a 31H17r47u78b73á

22. 1. 2013 17:26

Srovnáváte nesrovnatelné. Stránský Dejdara nezaměstnává a není pro Dejdara jediným nebo hlavním zdrojem příjmů, jako by bylo u Slováčkova trumpetisty. Kromě toho Zdivočelá země už skončila a je otázka, zda by spolu něco ještě natočili.

2 2
možnosti
LP

Jenom na okraj. Která média na tom mají vinu a ze kterého tábora voličů to dělení přichází. Jistě, ti štváči uvedou že z obou, ale není tomu tak. Ty tiskovky a "výkřiky do tmy" pocházejí pouze od voličů Schwarzenberga, kteří rozeštvávají národ. To je třeba si uvědomit.

4 5
možnosti
TH

Tento blog neni od priznvcu Schwarzenbergera. 

Zeman se ma verejne za urazky dneska omluvit.

0 0
možnosti
JS

Vy jste fakt hodně velký kus demagoga, pane Čejko! ;-D

To vaše srovnání kulhá na všechny čtyři. Pan Stránský přece pana Dejdara nezaměstnává ani není jeho nadřízený! Oni spolu v minulosti spolupracovali a myslím se spřátelili. A když pan Dejdar začal spolupracovat s komunisty na Zemanově kandidatuře, pan Stránský se vytočil a prohlásil, že s Dejdarem už nekamarádí a příště už s ním pracovat nechce. Abyste si před psaním blogu něco ověřoval, abyste zjistil, že se do toho pan Boček dostal bez vlastního přičinění, to už od vás ani čekat nemůžeme.

3 4
možnosti
Foto

NENÍ to tak dramatické, jak už se dotčení páni vyjádřili.

Zapomněl jste však podotknout, že to zdůvodnění (byť se mi taky vyústění nelíbí) bylo zcela jiné a vy jste to vůbec neuvedl.

Kdo chce psa bít....

3 2
možnosti
Foto

Já si myslím, že to nebude až tak dramatické. Týden po volbách vášně vyprchají a pak už si na nějaké předvolební spory téměř nikdo nevzpomene - asi jako po dramatickém fotbalovém zápasu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 940x
Komunikativní, se zájmem o kulturu - zejména divadlo a film - a sport.

Seznam rubrik