Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud nad hráči nebudou mít nad sebou trenéra s absolutní mocí někoho poslat do dolů, nebudou nikdy makat na 100%. Problém Sparty je dle mého názoru porušení subordinace, kdy může kdokoliv z vedení řídit i posledního hráče. Trenér tak ztrácí jakoukoliv autoritu a ti manekýni jsou zmatení, když jim trenér řekne něco jiného než třeba sportovní ředitel. Pro pana Hapala, pokud neměl dost sil prosadit si své, je jedině dobře, že jeho účinkování ve Spartě skončilo a může si hledat klub, kde funguje nějaký jiný systém, kde se dá za málo peněz udělat hodně muziky.

0 0
možnosti

S tím trenérem Hapalem máte pravdu. Co s tím, co má k dispozici, asi měl za necelý půlrok dokázat?

Že by jim zatajil, že mají hrát fotbal?:-D

Od Ščasného to není fér, že ho nepodpořil. Sám se Spartou nic nedokázal, a za delší čas.

1 1
možnosti
Foto

Vy myslíte, že má k dispozici málo? Vždyť takoví hráči by měli vyhrávat i bez trenéra.

0 0
možnosti
JS

Zdenek Scasny chce byt zachrancem, ale jak prohraji v Jablonci tak jde taky.

0 0
možnosti
JL

Já tomu nerozumím, ale Hapal působil v médiích hodně pasivně a jeho zápas v Srbsku ukázal, že Sparta se za rok trápení vůbec nezměnila a pokud, tak k horšímu. Kopanec proto přišel dost rychle. Jen nevím, zda už nejsou kvalitní trenéři v Česku rozebraní. A v zahraničí budou určitě nějací volní - ovšem taky špatní. Ti dobří mají práci a berou asi 100x větší honoráře.

1 1
možnosti
DR

U nás je to totiž z těmi trenéry jak škatulata hejbejte se. Všichni se točí v těch našich klubech stále dokola, dle toho koho kde zrovna vyhodí takže to že někteří se dostali do nějakého klubu už tak potřetí atd. není výjimkou.

A ohledně toho okecávání výkonů, na tohle byl kromě toho italského elegána jak mu říká autor, u reprezentace specialista třeba i náš Bílek. Jeho známou hlášku po přípravě a blamáži v Chorvatsku /2:4/ "Sice jsme prohráli ale hráli jsme fakt dobře" asi do smrti nezapomenu.

2 0
možnosti
PP

P44e48t75r 72P53a75c44k95a

27. 7. 2018 23:12

Sledoval jsem Hapala při zápase v Novém Sadu. Seděl na konci lavičky a koukal do země. Trenér Subotice běhal kolem lajny, dával rady, křičel na hráče, povzbuzoval. A tak já vidím současnou situaci Sparty. Z různých důvodů je to hráčům i trenérovi jedno.

2 1
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 940x
Komunikativní, se zájmem o kulturu - zejména divadlo a film - a sport.

Seznam rubrik