Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Koště jako nadávka je převzata z vězeňského kriminálnického žargonu. Je to označení pro vězně, který se mj. prodává a hlavně jím ostatní opovrhují. :-)

0 0
možnosti

Děkuji za informaci.:-)

1 0
možnosti
Foto

Za mých časů se říkalo: Vypadá jako koště" - čímž se zpravidla mínila ženština rozcuchaných vlasů, začasto i podvyživeného vzezření... - DNESKA JE TO MÓDA.

;-D

A inu, ani Vám, s dovolením, ani mně nelze toto označení z tohoto hlediska jaksi přiřadit. ;-)

0 0
možnosti

Ledacos se bude muset přepsat a bude s tím kopec práce ! Jirásek by si to měl opravit o Blanických rytířích a opravit zkazku - O japonských šógunech, v dějinách českých. Podobně s pražským Hradem, vhodné místo pro řešení investic a šmelení s dotacemi. Kdo šetří - tak si neužije, lépe je zvýšit kořist o 20 mil. Kč - Kde kluci a z čeho mají stále brát ? Už i prase v nouzi zabili a rybníky vypili ! ...

Podobně s koštětem. Nové koště - dobře nemete ! Naopak, osvědčilo se to staré ! Foldyna a Luzar přimetli do naší politické scény spoustu tvůrčích a svěžích myšlenek ! Foldyna popřel vědeckou metodu atomu, že vše je v pohybu - Koněv musí zůstat ! Luzar zase objevil, že v r. 1968 se nějak podivně rozmohl počet dopravních nehod!:-)

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS